Eilen laitettiin Iinalle pentulaatikko valmiiksi. Kutsuin rouva isomahan katsomaan ja tutustumaan laatikkoon. Iina käveli laatikon viereen, vilkaisi laatikkoa ja lähti pois. Nukkumaan mennessä Iina rymysi perinteisesti sängyn alle. Jonne hän mahtuu kohtuudella huonosti ja muutamana yönä onkin jouduttu nostamaan sänkyä, että saadaan koira pois sängyn alta.

Aamulla pentulaatikosta löytyi koira - tosin Unna! No, vielä tässä vaiheessa koko kolmikko saa nukkua yhdessä, mutta viikon päästä annetaan Iinalle rauha keskittyä synnytykseen ja erotetaan tyttö äidistään ja mummostaan, kun ei olla vieressä katsomassa.

Tänään kävin ensimmäisen lenkin Annin ja Unnan kanssa kolmestaan, koska Iina on alkanut väsyä nopeasti lenkillä. Kävin sitten vielä rauhallisen ulkoilun Iina kanssa. Aamulenkki käydään yhdessä, Iinan jaksamisen ehdoilla. Eli kohtuullisen rauhallisesti. Yletön ruokahalu on muuttunut hillityksi, mutta edelleen Iina syö hyvin. Tänään yritin varovaisesti kokeilla mahdollisia liikkeitä mahasta, en osaa sanoa, tuntuiko sieltä mitään. Iina ei tykkää mahan koskettelusta, joten en ole viitsinyt kiusata turhaan.

Hurjaa, pennut syntynevät kahden viikon sisällä. Alkaa pikku hiljaa jännittää. Meillä on näitä pentusia perin harvoin, edellisistä on yli kolme vuotta.