... eli Iinan synnytys ei ole vielä käynnistynyt eikä ole merkkejä siihen suuntaan. Toki tuleva mamma on ollut jo muutaman päivän aavistuksen levoton ja väsyy nopeasti. Pari päivää meni huonolla syönnillä, mutta tänään on taas ruoka maistanut. Pentulaatikko on ollut perin vähällä käytöllä. Tiistaina viltit olivat vaihtaneet vähän asentoa, mutta mistään varsinaisesta pesän tekemisestä ei voi puhua eikä Iina sen koommin ole laatikossa käynyt. Toisaalta, en kyllä odottanutkaan, että pennut vielä tänään syntyisivät. Sunnuntaina tulee 63 vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta ja Anni-mummo teki pennut 63. vuorokaudella. Toisaalta Unna-emä teki 61. vuorokaudella. Eli lähellä alkaa h-hetki olla, mutta ensi yö mennenee hyvin rauhallisesti.

On ollut omituista kävellä kahden koiran kanssa. Anni ja Unna kun kävelevät kuin kaksi höyryveturia eteenpäin. Iinalla on tapana jäädä hiihtelemään perään. Aamulenkki käydään koko kolmikolla, mutta se mennään ihan Iinan ehdoilla. Siis hitaasti ja haaveillen.

Vappua ollaan vietetty rauhallisesti koirien kanssa. Tässä on muutenkin muutama vapaapäivä edessä. Eipä sitä pysty kieltämään, että jännittäähän se kovin. Synnytys on jo niin lähellä. Mutta tässä vaiheessa ei ole mitään uutta kerrottavaa.