Keskikesän juhla, yötön yö elikäs juhannus on vuodelta 2015 vietetty. Keijukaisilla se meni uudessa kotikaupungissa leväten ja rentoutuen. Se olikin luultavasti hyvä ratkaisu, sillä Oulussa kelit olivat mainiot siinä missä itärajan suunnalla tuntui olevan enemmän ja vähemmän sadetta. Ulkoiltiin ihan kiitettävästi kaikki neljää päivää, minähän karkasin juhannuksen viettoon jo torstaina. Laitan kuvatodistetta Juhannuspäivän aamun lenkistä, sama kuva löytyy myös kotisivujen etusivulta.

Kesäkuussa on käyty parissa näytelmissä kelpo tuloksilla. Varsinkin Anni yllätti positiivisesti Limingassa, jossa sateessa ja tuulessa värjöttely tuotti isomummon elämän toisen ERInomaisen ja kilpailuluokassa sijoituksen kaksi. Voittajakin sai sileän ERIn ja on kuitenkin Suomen ja Kansainvälinen muotovalio. Oona sai pariin otteeseen EH:n luokkasijoituksella ja Unna mukavasti EH3 niin ikään Limingasta.

Nyt ollaankin sitten näyttelytauolla. Oona alkoi pudottamaan turkkia ja taitaakin nyt ensimmäisessä karvanvaihdossa lähteä kaikki villa vaihtoon. Lisäksi keskitytään nyt ulkoiluun ja nauttimaan kesästä sekä riekkumaan koirakavereiden kanssa.

Oonan mahdollinen jalostuskäyttö on alkanut pyöriä enemmän ja enemmän mielessä ja tänään otinkin ensimmäisen askeleen asian eteen. Pikkuneitin polvet on nyt tutkittu virallisesti ja voidaan ylpeillä tuloksella : 0/0. Samalla käytiin rokotuksilla Annin, Iinan ja Oonan osalta. Terveystarkastuksien parissa jatketaan reilun vuoden päästä, samoin on haaveissa luonnetesti ensi vuodelle.

Jaa ne pennut...? Aikaisintaan vuonna 2017, luultavasti 2018. Mutta katsellaan nyt ensin rauhassa pikkuneitin kasvamista ja millaisia terveystuloksia saadaan. Mutta ainahan pitää haaveilla ja suunnitella.

Tähän loppuun vielä synttärionnittelut Annin sulhaselle, Unnan isälle, Iinan ukille ja Oonan isoukille Jussille, joka täyttää tänään 13 vuotta!

Juhannuskävelyä vuosimallia 2015: näissä merkeissä lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille blogini lukijoille!

Tyt%C3%B6t%20lenkill%C3%A4.jpg