Tässä on mennyt pari kuukautta edellisestä postauksesta. Ei ole ollut aikaa päivittää kuulumisia, vaikka pitkästä aikaa ne ovatkin pelkästään positiivisia.

Ensimmäisenä tietenkin rakkaat onnittelut Unnalle ja sisaruksille. Joulukuun alussa mittariin tuli yhdeksän vuotta! Alla olevassa kuvassa Unna nautiskelee elämästä Hällämönharjulla Pohjois-Savossa syksyllä 2016. Kuvan on ottanut Anna Koukkari.

IMG_4872.jpg

Täytyy olla onnellinen, että tuo raivostuttavan rakastettava mussukka on vielä ilonamme, uuden vuoden aattona tulee vuosi syöpäleikkauksesta. Unna voi erinomaisen hyvin.

Lokakuussa kävimme Oonan kanssa Seinäjoen KV-näyttelyssä, samalla tuli korkattua avoin luokka. Oona sai hienon arvostelun ja se riitti tulokseen EH2. Oon tyytyväinen. Neiti esiintyi kivasti alkuihmettelyn jälkeen. Ja onhan prinsessan kanssa helppoa matkustaa, oltiin hotellissa yötä eikä tyttö ollut siitä mitenkään kummissaan.

Juuri ennen joulua kävimme kolmikon kanssa silmätarkastuksessa. Kaikilla tytöillä on terveet silmät. Lisäksi Iinalta otettiin verinäyte DM-statuksen määrittelyä varten. Jos sattuu niin, että Iina on terve, koko Linnunlaulu -pentue on terve tämän(kin) geenivirheen osalta, sillä Aslakki on jo aiemmin testattu terveeksi. Mutta katsellaanpa tilannetta sitten, kun tulos saapuu varmaakin tammikuun ensimmäisellä tai toisella viikolla.

Oona on nyt testattu kaikilta pakollisilta osin ja paljon enemmänkin ja pikkulikka on niiden perusteella priimaa, vain lonkissa pieni maininta eli B-B. Sen lisäksi arjen terveys on kunnossa, ei siis ole allergioita tai herkkää mahaa tai mitään muutakaan erityistä. Luonnehan tuolla likalla on ihan mainio, hyvin rodunomainen tai ehkä jopa vähän epätavallisen sosiaalinen. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja kaikkia koiria. Luonnetestinkin valossa neiti on ihan jees, +97 ja laukaisuvarma. Eikä tuo prinsessa kyllä mitään ääniä pelkääkään.

Oona on tarkoitus astuttaa n. vuoden päästä miten juoksut tulevatkaan. Uroksia olen jo pyöritellyt mielessä, mutta tässä on vielä niin paljon aikaa, että ne ovat vasta ajatuksia. Laitan kyllä aikanaan ehdotukset jalostustoimikunnalle arvioon.

Uudelle Vuodelle meillä ei ole paljon suunnitteilla. Toivotaan, että päästään käymään muutamassa näyttelyssä ja että saadaan viettää terve ja onnellinen vuosi, kun tänä vuonna on sairautta, surua ja kuolemaa riittänyt ihan omiksi tarpeiksi.

Toivotan kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2017!