Kyllä kai sen viimein uskaltaa uskoa todeksi ja julkistaa tiedonkin - Oona on tukevasti raskaana. Ultrassa emme ole käyneet, mutta raskaus on kyllä muutenkin jo varsin selvä. Tiistaina siirrytään viimeiselle kolmannekselle eli varsinaiseen massun kasvatteluun, mutta kyllä prinsessalla jo nyt on ihan selkeä maha ja havaittavissa alkaa olla laiskottelua lenkillä. Muutenkin tuleva mamma on ollut väsynyt viime päivät. Ja nyt jo ihan mahdottoman nälkäinen, mutta olemme toistaiseksi pitäytyneet vain pienessä ruokamäärän lisäämisessä. Penturuokaan totuttelua on nyt pidetty viikko, tosin vain osana ruokavaliota.

Muuten tuleva mamma on oikein hyvävointinen. Pahoinvointia ei ole ollut missään vaiheessa raskautta eikä muitakaan oireita väsymyksen lisäksi - paitsi ihan hurja hellyyshimo. Tosin öitä ei enää halua nukkua sängyssä. Ihanaa seurata muutoksia olemuksessa ja käyttäytymisessä, meillä on pentueita niin harvoin, että tämä on aina yhtä jännittävää. Edellisestä pentueesta on jo yli neljä vuotta.

Tämä pentue on kovasti toivottu ja odotettu! Seuraava isompi hetki on, kun vauvojen liikkeet alkavat tuntua. Voi näitä jännittäviä viikkoja!