Viimeinen velipoika (Keijukaisten Lemminkäinen)  lähti tänään Rovaniemelle. Mustillahan todettiin yläpurenta, jonka takia kävimme eilen eläinlääkärillä. Tilanne on erittäin lupaava, suurella todennäköisyydellä Mustin lyhyt alaleuka on pelkästään kosmeettinen haitta. Tällä hetkellä hampaat asettuvat kauniisti ja suu menee normaalisti kiinni. Lopullinen arvio voidaan tehdä sitten, kun pysyvät hampaat ovat asettuneet paikoilleen eli joskus ensi vuoden puolella. Jalkojen välistä löytyi kaksi pallukkaa eli kiveksetkin ovat laskeutuneet, sekin varsin iloinen uutinen.

Elli on ollut ihan ihmeissään, kun ei ole enää leikkikaveria. Olivat Mustin kanssa syntymästä asti jotenkin samalla aaltopituudella ja välillä meno oli aika lailla railakasta. Nyt koti tuntuu kyllä todella hiljaiselta, mutta ihana alkaa tutustua tuohon uuteen perheenjäseneen ihan kunnolla.

Musti alkaa näillä hetkillä olla uudessa kodissaan Rovaniemellä. Toivon Mustille, Katjalle ja koko perheelle onnellista yhteistä taivalta. Kuvassa Musti juuri ennen lähtöä.

IMG_0082.jpg